Liquor

Slijterij De Poorter

 

Over ons

Voor een lekker biertje, wijn of andere dranken kom je natuurlijk even langs bij slijterij De Poorter. Kratten bier uit de koeling of speciale biertjes, cadeaupakketten. Verrassend veel keus en altijd een goed advies van uw topslijter!

DePoorter logo.png
 

Ons assortiment

Terwijl je onze site verkent kun je een aantal van de geweldige artikelen bekijken die we op voorraad hebben. Met trots toont ons/onze Slijterij een ongeëvenaarde keuze aan producten. Als je niet kunt vinden wat je nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze winkel.

header_biertjes_slot_oostende.jpg
DSC08457.jpg
Provincievlaggen20-20Vlag20Zeeland20-201076-1440x962.png

Speciaalbieren

De brouwerij brouwt modern en efficiënt, maar wel op basis van traditie. Dat geldt ook voor de recepten en ingrediënten, er is gezocht naar de zuiverste gerst, mout en hop. De brouwers van Slot Oostende en Emelisse halen er het beste uit. Kom vandaag nog langs bij Slijterij De Poorter om meer te weten te komen.

Wijn van wijnhoeve 
De Kleine Schorre

Het assortiment wijnen is geproduceerd uit de klassieke druivensoorten die oorspronkelijk uit de Elzas komen. De aantrekkelijke cuveés zijn gebaseerd op de Zeeuwse Zilte Zaligheden zoals mosselen, oesters, Oosterscheldekreeft en platte vis.

Streek Producten

Door alleen de hoogste kwaliteit producten aan te bieden garanderen we dat je tevreden zult zijn met je aankoop. Welk uniek of specifiek artikel je ook zoekt, we weten zeker dat je bij Slijterij De Poorter precies vindt wat je nodig hebt.

 
 
Cocktail

Openingstijden

Ma - Vr: 8:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30 uur
Za: 8:00 - 16:00
Zo: Gesloten

 
 

Best veel uitzoek en erg vriendelijke mensen
☆☆☆☆☆

Franz z

Vragen, opmerkingen, verzoeken? Neem gerust contact op. We horen graag van u.

Veerweg 34, 4493 AS Kamperland, Nederland

0113 371 241

  • Google Places
  • Facebook
900_edited.jpg